Beschrijving

Productinformatie
Hoekbank Bolivia is een stijlvolle en comfortabele aanvulling op elk interieur. Met zijn royale afmetingen van 280×280 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gezellige avonden met vrienden.

Dit product is gemaakt voor jouw comfort
Een woonkamer zonder een comfortabele zithoek is ondenkbaar. Hoekbanken zijn ideaal voor ontspannen avonden, gezellige filmavonden of gewoon om lekker in weg te zakken met een goed boek. Hoekbank Bolivia wordt al snel het middelpunt van jouw woonkamer door zijn elegante design en functionaliteit. Deze bank biedt niet alleen een zee van ruimte, maar ook verstelbare hoofd- en armleuningen voor extra comfort. Kies uit vele kleuren en stoffen om de bank perfect aan te laten sluiten bij jouw interieurstijl.

Met Hoekbank Bolivia haal je iets speciaals in huis!
Hoekbank Bolivia is het resultaat van vakmanschap en oog voor detail. Deze bank onderscheidt zich door:

  • Verstelbare hoofd- en armleuningen voor persoonlijk comfort
  • Een breed scala aan kleuren en stoffen om uit te kiezen
  • Diverse afmetingen beschikbaar voor elke woonruimte
  • Een modern en tijdloos ontwerp dat in elk interieur past
  • Een klein nadeel: door zijn royale afmetingen is het belangrijk om de beschikbare ruimte goed op te meten voordat je besluit.

 

Onderhoud
Hoewel de stof van Hoekbank Bolivia duurzaam en van hoge kwaliteit is, verdient het aanbeveling om de volgende onderhoudstips in acht te nemen:

  • Afnemen met een licht vochtige doek en daarna droogwrijven.
  • Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen of producten die bleek bevatten.
  • Voor een frisse uitstraling en om de stof in topconditie te houden, kun je de bank regelmatig stofzuigen met een zachte borstel.

 

Beleef het zelf!
Wil je de comfort en kwaliteit van Hoekbank Bolivia zelf ervaren? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het uitgebreide assortiment van Runner Meubelen, de beste meubelzaak van Friesland.

Hoekbank Bolivia

Hoekbank Bolivia

1.695,00