Beschrijving

Productinformatie
Hoekbank Pisanto is een stijlvolle en comfortabele aanvulling op elk interieur. Met zijn royale afmetingen biedt het voldoende ruimte voor jou en je gasten om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten.

Dit product is gemaakt voor jouw comfort
Een woonkamer zonder een comfortabele zithoek is ondenkbaar. Hoekbanken zijn ideaal voor gezellige avonden met familie of vrienden en bieden voldoende ruimte voor iedereen. Hoekbank Pisanto is niet alleen een blikvanger in jouw woonkamer vanwege zijn elegante design, maar ook vanwege het ongeëvenaarde comfort dat het biedt. Deze bank is verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen, zodat je altijd een bank vindt die perfect bij jouw interieur past.

Met Hoekbank Pisanto haal je iets speciaals in huis!
Hoekbank Pisanto is met zorg ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, waardoor je verzekerd bent van een uniek en kwalitatief hoogwaardig meubelstuk. Enkele kenmerken van Hoekbank Pisanto zijn:

  • Royale afmetingen voor optimaal zitcomfort
  • Keuze uit diverse stijlvolle kleuren en stoffen
  • Mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afmetingen
  • Een modern design dat in elk interieur past
  • Duurzame materialen voor een lange levensduur

 

Nadeel:
Hoewel de bank in verschillende afmetingen verkrijgbaar is, kan het zijn dat de grootste maat niet geschikt is voor kleinere woonkamers.

Onderhoud
Om je Hoekbank Pisanto in topconditie te houden, is het belangrijk om de stof regelmatig te stofzuigen met een zachte borstel. Mocht er een vlek op de bank komen, dep deze dan voorzichtig met een licht vochtige doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de stof beschadigen. Voor een frisse uitstraling en om de stof soepel te houden, kun je de bank af en toe behandelen met een speciale stofreiniger.

 

De bank in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. De fijnste meubelzaak van Friesland.

Hoekbank Pisanto

Hoekbank Pisanto

1.399,00