Beschrijving

Productinformatie

Het Dressoir Target, vervaardigd uit hoogwaardig HPL-laminaat, is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur. Met zijn strakke design en neutrale kleur, past dit dressoir naadloos in diverse interieurstijlen. Het dressoir is onderdeel van de Woonserie Target en biedt met zijn afmetingen van 80x181x50 cm voldoende opbergruimte voor uw spullen.

Dit product is gemaakt van HPL-laminaat

Een interieur zonder dressoir is bijna ondenkbaar. Dressoirs zijn niet alleen handig voor het opbergen van spullen, maar dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van uw interieur. Het Dressoir Target is een echte blikvanger dankzij zijn strakke vormgeving en hoogwaardige materiaal. Dit stijlvolle dressoir biedt met zijn ruime afmetingen voldoende opbergruimte voor uw spullen. Geef uw interieur een upgrade met het Dressoir Target van Runner Meubelen.

Met het Dressoir Target haalt u iets unieks in huis!

Het Dressoir Target is ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, waardoor u verzekerd bent van een uniek meubelstuk. Het Dressoir Target kenmerkt zich door:

  • Een strak en modern design
  • Een duurzaam en krasbestendig HPL-laminaat oppervlak
  • Een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere meubelstukken
  • Een deel van de Woonserie Target
  • Een robuuste en duurzame constructie
  • HPL-laminaat

 

Het Dressoir Target is gemaakt van HPL-laminaat. HPL, of High Pressure Laminate, is een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, krassen en hitte. Dit maakt het een uitstekende keuze voor meubels die dagelijks worden gebruikt.

Onderhoud

Het onderhoud van het Dressoir Target is eenvoudig. Veeg het oppervlak regelmatig af met een droge of licht vochtige doek. Vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen die ammoniak bevatten. Voor een mooie glans en extra bescherming kunt u het oppervlak behandelen met een geschikte meubelwas. Gebruik geen polijst- of reinigingsmiddelen die siliconen bevatten, omdat deze het materiaal op den duur kunnen uitdrogen.

Dit meubel in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. De fijnste meubelzaak van Friesland!

Dressoir Target

Dressoir Target

749,00