Beschrijving

Productinformatie
Hoekbank Estoril is een stijlvol en comfortabel meubelstuk dat perfect past in elke woonruimte. Met zijn royale afmetingen van 260×215 cm biedt het voldoende ruimte voor jou en je gezin om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten samen.

Dit product is gemaakt voor jouw comfort
Een woonkamer zonder een comfortabele bank is ondenkbaar. Banken zijn essentieel voor ontspanning en brengen gezelligheid in huis. Hoekbank Estoril is de eyecatcher in jouw woonkamer dankzij zijn moderne design en hoogwaardige afwerking. Deze elegante bank is verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen, waardoor je altijd een variant vindt die perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Geef jouw woonkamer een upgrade met de luxueuze Hoekbank Estoril.

Met Hoekbank Estoril haal je kwaliteit en stijl in huis!
Hoekbank Estoril is met zorg ontworpen door onze ervaren product- en interieurontwerpers, waardoor je verzekerd bent van een uniek en kwalitatief hoogwaardig meubelstuk. Enkele kenmerken van Hoekbank Estoril zijn:

  • Royale zitruimte voor optimaal comfort
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen om aan te sluiten bij jouw wensen
  • Modern design dat past in elk interieur
  • Duurzame materialen voor een lange levensduur

 

Nadeel
Hoewel de bank in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar is, kan het formaat van de bank te groot zijn voor kleinere woonruimtes. Het is daarom belangrijk om de afmetingen van je kamer te controleren voordat je tot aankoop overgaat.

Onderhoud
Om de kwaliteit en uitstraling van je Hoekbank Estoril te behouden, is het belangrijk om de bank regelmatig te onderhouden:

  • Afnemen met een licht vochtige doek om stof en vlekken te verwijderen.
  • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die de stof kunnen beschadigen.
  • Draai de kussens regelmatig om voor een gelijkmatige slijtage.
  • Stofzuig de bank regelmatig om stof en vuil te verwijderen.

 

Bezoek onze showroom
Wil je Hoekbank Estoril in het echt ervaren? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van onze meubels. We verwelkomen je graag in de beste meubelzaak van Friesland!

 

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Hoekbank Estoril

Hoekbank Estoril

Vanaf: 1.695,00