Woonwinkel Friesland

Woonwinkel Friesland

Bent u op zoek naar een vertrouwde en kwalitatieve woonwinkel in Friesland? Dan bent u bij Runner Meubel aan het juiste adres. Runner Meubel is gevestigd in Leeuwarden en maakt klanten al sinds 1994 blij met kwalitatieve meubelen tegen betaalbare prijzen.

Door ons grote assortiment is er voor iedere woonstijl iets te vinden. Van comfortabele bankstellen tot de mooiste tv meubels, bij Runner Meubel vindt u het allemaal!

Wooninspiratie opdoen

In onze woonwinkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis in te richten. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd meubels te vinden zijn die passen bij uw smaak en stijl. Bovendien blijven we bij Runner Meubel altijd op de hoogte van de laatste trends. Wij verfrissen ons assortiment regelmatig, zodat u altijd beschikking heeft tot de laatste trends op het gebied van wooninrichting.

Bij Runner Meubel vindt u alles wat u nodig heeft om uw woning op een stijlvolle manier in te richten. Kom langs en laat u inspireren door onze meubelcollectie!

Interieuradvies

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar een passend interieur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van interieurdesign en kunnen niet wachten om uw woonwensen tot leven te brengen. In onze meubelzaak verkennen we graag de mogelijkheden, zodat we de juiste meubelstukken kunnen vinden voor uw interieur.

Uw wensen, onze missie

Bij Runner Meubel staat de wens van de klant centraal. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, zodat wij passende meubelen kunnen vinden voor uw interieur. U staat er niet alleen voor. Onze medewerkers helpen u maar al te graag bij het vinden van meubels die passen bij uw interieur stijl!

Service van topniveau

Kiest u voor Runner Meubel? Dan kiest u voor de beste kwaliteit en service. Wij maken klanten graag blij met onze prachtige meubelen. Daarom doen wij er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Doet u een bestelling van meer dan 500 euro? Dan leveren wij uw meubelen kosteloos binnen Friesland. Wij maken het zelfs mogelijk om uw oude meubelen mee te nemen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het inrichten van uw woning. Dát is de service van Runner Meubel!

Zo leveren wij onder andere in: Dokkum, Drachten, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek en nog veel meer locaties!

Altijd de beste deals

Wij willen zoveel mogelijk mensen blij maken met onze prachtige meubelen. Bij Runner Meubelen geniet u altijd van de beste deals en persoonlijke aanbiedingen. Bij Runner Meubel bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant wiens tevredenheid onze prioriteit is. Kom langs bij onze woonwinkel in Friesland en ervaar zelf de service van Runner Meubel!

Bent u klaar om de leukste woonwinkel van Friesland te bezoeken? Bij Runner Meubel bent u aan het juiste adres voor de mooiste producten voor uw interieur, zoals stoelen, kasten, banken en tafels. Door de keuze uit diverse merken, is er voor iedereen iets te vinden in onze woonwinkel. Komt u er zelf niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen u maar al te graag bij het vinden van de mooiste meubelen voor uw interieur!

Runner Meubel bevindt zich op een bereikbare locatie in Leeuwarden. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze woonwinkel. Hoe kunnen wij u blij maken?