Over ons

Aangenaam, wij zijn Runner Meubel!

Runner Meubel is al meer dan 25 jaar gevestigd op de Zwettestraat 21 in Leeuwarden en is een begrip voor betaalbare meubels Friesland en Leeuwarden. Binnen ons assortiment is er keuze voor iedere portemonnee, hiermee zijn wij het adres voor woninginrichting Leeuwarden en omstreken.

Begonnen als discountformule en meubelstunter heeft Runner Meubel een ontwikkeling doorgemaakt tot sfeervolle woonwinkel in een zeer voordelige prijsklasse. Een lage prijs tegenover een hoge kwaliteit: meubelstunt en meubeldiscount is nog steeds hét kenmerk van Runner Meubel! Runner Meubel is ook wel bekend als meubeldiscounter, Runner Meubelen Friesland, De Boer Meubelen BV of Runner Wonen en is al die jaren de leukste woonwinkel in Friesland.

Runner Meubels richt zich voornamelijk op woonkamermeubelen.
Wij hebben een ruim aanbod in banken, fauteuils, kasten, salontafels, TV meubelen, stoelen en tafels voor uw woninginrichting. Binnen ons assortiment treft u ook een grote keuze aan in diverse soorten teak meubelen. Onze assortiment bestaat uit een brede selectie smaken en stijlen welke altijd actueel zijn aan de huidige trends. Kijkt u naar de prijs dan kunt u nog terecht spreken van een meubel stunt of meubeldiscount. Wij hebben een groot en veelzijdig assortiment meubelen voor uw  woninginrichting. Leeuwarden, een meubel Friesland is snel gevonden.

De klant staat bij Runnermeubel voorop en is veelal aangenaam verrast door onze nuchtere, optimistische en positieve kijk op meubels. Bij uw bezoek krijgt u, indien gewenst, een persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies voor uw woninginrichting. Ons meubel aanbod stelt u in staat in mogelijkheden te denken. Variatie in samenstelling en vele kleuren is bij vele meubelen mogelijk!

Wij zien u graag langskomen bij de meubelstunter van Leeuwarden, Runner Meubel!

Het adres voor scherp geprijsde meubelen in Leeuwarden
Het adres voor scherp geprijsde meubelen in Leeuwarden