Service

Aangenaam, wij zijn Runner Meubel!

Bij Runner doet u zaken met de eigenaar zelf. Direct contact en snelle service.

Garantie en reparatie

Wij zijn aangesloten bij het CBW en daarvoor geldt de 3-jaars garantie regeling. Het eerste jaar 100%, tweede jaar 60% en het derde jaar 40% garantie.

Dillingh Meubel Service repareert alle soorten meubelen, bij u thuis of in onze werkplaats. In de meeste gevallen is deze servicemonteur binnen 48 uur na de servicemelding bij u thuis ter plaatse (buiten vakanties om)

Dus bij Runner Meubel ALTIJD:

  • betrouwbare en snelle service
  • reparatie aan huis of in werkplaats

Bezorging

Wij bezorgen vanaf 500,- euro GRATIS door heel Friesland , met uitzondering van de waddeneilanden. Beneden dat bedrag is de afleveringsbijdrage 25,- euro.

Bij zelf afhalen krijgt u vanaf 500, euro 5% meeneemkorting en kunt u kosteloos gebruik maken van onze aanhangwagen met huif.

  • Wij bezorgen alleen op het tijdstip dat U uitkomt, dus u hoeft hiervoor geen vrije dag te nemen. Dit betekent dat wij ook `s avonds leveren en op zaterdag.
  • Wij installeren de meubelen en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee.
  • Ook verwijderen wij op verzoek kosteloos uw oude meubelen
  • Afleveren op bovenverdiepingen doen we ook, trap, lift, het maakt ons niet uit.

Onze service stopt dus niet bij de aankoop in de winkel!

Runner Meubels richt zich voornamelijk op woonkamermeubelen.
Wij hebben een ruim aanbod in banken, fauteuils, kasten, salontafels, TV meubelen, stoelen en tafels voor uw woninginrichting. Binnen ons assortiment treft u ook een grote keuze aan in diverse soorten teak meubelen. Onze assortiment bestaat uit een brede selectie smaken en stijlen welke altijd actueel zijn aan de huidige trends. Kijkt u naar de prijs dan kunt u nog terecht spreken van een meubel stunt of meubeldiscount. Wij hebben een groot en veelzijdig assortiment meubelen voor uw  woninginrichting. Leeuwarden, een meubel Friesland is snel gevonden.

De klant staat bij Runnermeubel voorop en is veelal aangenaam verrast door onze nuchtere, optimistische en positieve kijk op meubels. Bij uw bezoek krijgt u, indien gewenst, een persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies voor uw woninginrichting. Ons meubel aanbod stelt u in staat in mogelijkheden te denken. Variatie in samenstelling en vele kleuren is bij vele meubelen mogelijk!

Wij zien u graag langskomen bij de meubelstunter van Leeuwarden, Runner Meubel!

Het adres voor scherp geprijsde meubelen in Leeuwarden