Beschrijving

Productinformatie
Bankenserie Murphy, een elegante en functionele toevoeging aan jouw woonruimte. Deze bankenserie combineert comfort met stijl en is de perfecte keuze voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Hoogwaardige Microvezelstof
Een woonkamer zonder een comfortabele bank is ondenkbaar. Banken zijn de plek waar je na een lange dag tot rust komt, waar je gezellig samenkomt met vrienden en familie, en waar je je weekenden doorbrengt. Bankenserie Murphy verrijkt jouw woonkamer met zijn verfijnde uitstraling en ongeëvenaard comfort. Dankzij de verschillende maten en kleuropties kun je de bank volledig aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en woonruimte.

Kies voor Kwaliteit en Design!
Bankenserie Murphy is met zorg ontworpen, waardoor je verzekerd bent van een uniek en kwalitatief hoogwaardig product. De Bankenserie Murphy kenmerkt zich door:

  • Een keuze uit diverse kleuren en stoffen, zodat je de bank volledig kunt afstemmen op jouw interieur.
  • Een stevige constructie die garant staat voor jarenlang zitplezier.
  • Een moderne uitstraling dankzij de hoogwaardige microvezelstof.
  • Verschillende maten, zodat je altijd de perfecte bank voor jouw ruimte vindt.

 

Microvezelstof Eigenschappen
De Bankenserie Murphy is bekleed met een kwalitatieve microvezelstof. Deze stof is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Echter, een klein nadeel is dat direct zonlicht de kleur van de stof op den duur kan doen vervagen.

Onderhoudstips
Om de kwaliteit en kleur van de microvezelstof te behouden, raden we je aan om de bank regelmatig te stofzuigen met een zachte borstel. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Voor het beste resultaat en een langere levensduur van de stof kun je een specifieke microvezelreiniger gebruiken. Voorkom langdurige blootstelling aan direct zonlicht om verkleuring te minimaliseren.

Bezoek Onze Showroom
Dit meubel in het echt ervaren? Bezoek onze showroom in Leeuwarden en ontdek de volledige Bankenserie Murphy en andere prachtige meubels van Runner Meubelen, de beste meubelzaak van Friesland.

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Bankenserie Murphy

Bankenserie Murphy

Vanaf: 599,00