Beschrijving

Productinformatie
Hoekbank Cesar is een stijlvolle en comfortabele aanvulling op elk interieur. Deze bank is bekleed met de zachte en duurzame stof Valentina, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een aangenaam zitcomfort.

Dit product is gemaakt van Stof Valentina
Een woonkamer zonder een comfortabele bank is ondenkbaar. Hoekbanken bieden niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een esthetische waarde voor jouw woonruimte. Hoekbank Cesar is de eyecatcher in jouw woonkamer dankzij zijn moderne design en hoogwaardige afwerking. Deze ruime bank biedt voldoende zitruimte voor jou en je gasten en met de keuze uit verschillende afmetingen past hij perfect in elke ruimte.

Met Hoekbank Cesar haal je iets unieks in huis!
Hoekbank Cesar is met zorg ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, waardoor je verzekerd bent van een uniek meubelstuk. Enkele kenmerken van Hoekbank Cesar zijn:

  • Ruime zitoppervlakte voor optimaal comfort
  • Keuze uit verschillende afmetingen om perfect in jouw ruimte te passen
  • Een breed scala aan kleuren en stoffen om uit te kiezen
  • Een modern design dat past bij diverse interieurstijlen
  • Gemaakt van duurzaam polyester, wat zorgt voor een lange levensduur
  • Het enige nadeel? Je wilt nooit meer opstaan!

 

Stof Valentina
Hoekbank Cesar is bekleed met Stof Valentina, een hoogwaardig polyester materiaal. Polyester is bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, waardoor je bank er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Onderhoud
Voor het onderhoud van Stof Valentina is het aan te raden om de bank regelmatig te stofzuigen met een zachte borstel. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Voor het verwijderen van vlekken kun je een licht vochtige doek gebruiken. Zorg ervoor dat je de stof niet te nat maakt en vermijd het gebruik van bleekmiddelen.

 

Dit meubel in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. De fijnste meubelzaak van Friesland.

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Hoekbank Cesar

Hoekbank Cesar

Vanaf: 1.399,00