Woonwinkel Leeuwarden

Woonwinkel Leeuwarden

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare meubelen? Dan bent u bij Runner Meubel aan het juiste adres! Al sinds 1994 maken onze klanten blij met prachtige meubelen. Bij Runner Meubel geniet u van een groot assortiment en persoonlijk advies. Wij verwelkom u graag in onze meubelzaak te Leeuwarden!

Een breed assortiment

Bij Runner Meubel hebben we een groot assortiment. Wij weten zeker dat u de meubelen kunt vinden die perfect passen binnen uw woning. Bent u op zoek naar een comfortabele bank of een praktische eethoek? Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel hebben we het allemaal. In onze woonwinkel krijgt u de kans om ons prachtige meubelen te bewonderen!

Bent u op zoek naar meubelen voor een nieuw interieur? Bij Runner Meubel helpen wij u graag. Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar! Of u nu het hele huis opnieuw wilt inrichten, of gewoon op zoek bent naar een specifieke meubel, wij voorzien u altijd van advies op maat.

De beste service

Het inrichten van een woning bestaat uit meer dan alleen het kopen van nieuwe meubelen. Bij Runner Meubel begrijpen we dat. Wij helpen u niet alleen bij het realiseren van uw woonwensen, maar ook bij het leveren van de nieuwe meubels. Besteed u voor meer dan 500 euro in onze showroom? Dan leveren wij de nieuwe meubels gratis in de omgeving van Friesland.

Wij leveren bijvoorbeeld in: Dokkum, Drachten, Harlingen, Heerenveen, Joure, Lemmer, Sneek en nog veel meer locaties!

Heeft u nog oude meubels die weg moeten? Bij Runner Meubel is dit geen enkel probleem. Wij nemen de meubels graag voor u mee!

Mooiste aanbiedingen

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bank voor de woonkamer of naar een eettafel voor in de keuken, bij Runner Meubel hebben we het allemaal. En dat is niet het enige, want bij Runner Meubel krijgt u altijd de beste prijzen en persoonlijke ondersteuning. Bij Runner Meubel zijn we pas blij wanneer u dat ook bent.

Door ons grote assortiment en diverse afdelingen, weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt. Waar wacht u nog op?

Kom langs in Leeuwarden!

Wij kunnen niet wachten om u te verwelkom in onze woonwinkel in Friesland. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies. Door ons grote assortiment, weten wij zeker dat u bij Runner Meubel kunt vinden wat u zoekt. Wanneer zien wij u in onze showroom? De koffie staat klaar!