Beschrijving

Productinformatie
Stoel Venetië, bekleed met een hoogwaardige microvezelstof, is de perfecte aanvulling op elk modern interieur. Met zijn strakke design en keuze uit diverse kleuren, biedt deze stoel zowel comfort als stijl voor elke ruimte.

Microvezelstof: Comfort en Duurzaamheid
Een stoel is niet zomaar een meubelstuk; het is een plek waar je ontspant, dineert en momenten deelt met dierbaren. Stoel Venetië, met zijn zachte microvezelbekleding, biedt je het ultieme zitcomfort. Bovendien is microvezel bekend om zijn duurzaamheid, waardoor je jarenlang van deze stoel kunt genieten. Kies uit de kleuren mosgroen, cognac of donkergrijs om perfect bij jouw interieur te passen.

Voordelen van Stoel Venetië

  • Veelzijdige Kleuropties: Met keuzes zoals mosgroen, cognac en donkergrijs, kun je de stoel afstemmen op jouw persoonlijke stijl en interieur.
  • Praktische Microvezelstof: Deze stof is niet alleen comfortabel maar ook gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.

 

Een Klein Nadeel
Hoewel microvezel vele voordelen biedt, kan het soms wat warmer aanvoelen in vergelijking met natuurlijke stoffen, vooral tijdens hete zomerdagen.

Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat Stoel Venetië er jarenlang als nieuw uitziet:

  • Afnemen met een licht vochtige doek om stof en vuil te verwijderen.
  • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

 

Kom Langs en Ervaar Zelf
Ben je benieuwd hoe Stoel Venetië aanvoelt en er in het echt uitziet? Bezoek onze showroom in Leeuwarden en ontdek het zelf bij de beste meubelzaak van Friesland. Ons deskundig personeel staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Stoel Venetie

Stoel Venetie

129,00