Beschrijving

Productdetails
Transformeer je eetruimte met de Eethoek kompleet, een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Deze set is perfect afgestemd op zowel intieme diners als grotere bijeenkomsten.

Gemaakt van hoogwaardig HPL
Een eetruimte is niet compleet zonder een tafel en stoelen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Onze Eethoek kompleet, met zijn robuuste HPL toplaag, biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een modern design. Samen met de 6 bijgeleverde Venetië stoelen zorgt deze set voor een harmonieuze en uitnodigende sfeer in elke eetkamer.

Waarom kiezen voor de Eethoek kompleet?
Onze ervaren ontwerpers hebben deze eethoek samengesteld met jouw comfort en stijl in gedachten. Enkele kenmerken van de Eethoek kompleet zijn:

  • Een royale tafelafmeting van 220×120 cm, ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen.
  • Een kras- en vlekbestendige HPL toplaag.
  • Beschikbaarheid in 12 unieke kleuren, zodat je de perfecte match voor jouw interieur kunt vinden.
  • 6 ergonomisch ontworpen Venetië stoelen voor maximaal zitcomfort.

 

Over de HPL Toplaag
De Eethoek kompleet is uitgerust met een HPL (High Pressure Laminate) toplaag, bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage. Het is ook onderhoudsvriendelijk, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen.

Onderhoudstips
Reinig de HPL toplaag eenvoudigweg met een vochtige doek zonder agressieve reinigingsmiddelen. Voor de stoelen, gebruik een zachte doek of borstel om stof en vuil te verwijderen.

Let op!
Hoewel de HPL toplaag is ontworpen om duurzaam en langdurig te zijn, is het raadzaam om hete voorwerpen niet direct op de tafel te plaatsen. Gebruik altijd onderzetters om de levensduur van je tafel te verlengen.

Kom langs en ervaar het zelf
Benieuwd hoe de Eethoek kompleet er in het echt uitziet? Bezoek onze showroom in Leeuwarden en bekijk het brede assortiment van Runner Meubelen, de top meubelwinkel in Friesland.

Eethoek kompleet

Eethoek kompleet

1.495,00