Beschrijving

Productinformatie
De Ovale Tafel Ike, vervaardigd uit hoogwaardig gelamineerd materiaal, is een elegante en functionele aanvulling op je eetruimte. Met zijn diverse afmetingen past deze tafel zowel in intieme eetruimtes als in grotere eetzalen.

Dit product is gemaakt van Gelamineerd materiaal
Een eetruimte zonder een stijlvolle tafel is onvolledig. Tafels zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan je interieur. De Ovale Tafel Ike is een pronkstuk in jouw eetruimte vanwege zijn strakke vormgeving en veelzijdige kleuropties. Deze verfijnde tafel biedt voldoende ruimte voor jou en je gasten, waardoor elk diner een speciale gelegenheid wordt. Verrijk je eetruimte met de prachtige Ovale Tafel Ike van Runner Meubelen.

Met Ovale Tafel Ike haal je iets unieks in huis!
Ovale Tafel Ike is zorgvuldig ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, wat garandeert dat je een uniek meubelstuk in huis haalt. Enkele kenmerken van Ovale Tafel Ike zijn:

  • Diverse afmetingen voor elke ruimte
  • Keuze uit 10 verschillende kleuren
  • Strakke en moderne vormgeving
  • Duurzaam gelamineerd oppervlak
  • Een stijlvolle aanvulling op elke eetruimte

 

Gelamineerd materiaal
De Ovale Tafel Ike is gemaakt van gelamineerd materiaal, bekend om zijn duurzaamheid en strakke uitstraling. Dit materiaal is niet alleen sterk en bestand tegen dagelijkse slijtage, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Hoewel gelamineerd materiaal vele voordelen biedt, zoals weerstand tegen vlekken en krassen, kan het gevoelig zijn voor extreme hitte. Het is daarom raadzaam om hete pannen of schalen niet direct op het oppervlak te plaatsen.

 

Onderhoud

  • Reinig met een licht vochtige of droge doek.
  • Vermijd direct contact met hete voorwerpen.
  • Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of producten die ammoniak bevatten.
  • Voor een mooie glans kun je het oppervlak af en toe behandelen met een geschikte laminaatpolish.

 

 

Dit meubel in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. De fijnste meubelzaak van Friesland.

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Ovale Tafel Ike

Ovale Tafel Ike

Vanaf: 795,00