Beschrijving

Productinformatie
De Ronde tafel Radboud is een stijlvolle en moderne aanvulling op elk interieur. Met zijn gelamineerde afwerking en beschikbaarheid in 12 verschillende kleuren, biedt deze tafel een veelzijdige keuze voor elke smaak en stijl.

Dit product is gemaakt van hoogwaardig laminaat
Een eetruimte zonder tafel is ondenkbaar. Tafels zijn niet alleen functioneel, maar ze vormen ook het middelpunt van gezelligheid in huis. De Ronde tafel Radboud is hierop geen uitzondering. Met zijn strakke design en diverse maten is hij perfect voor zowel kleine als grote ruimtes. Bovendien biedt de tafel voldoende ruimte voor al jouw maaltijden, spelletjesavonden of werk.

Met de Ronde tafel Radboud kies je voor klasse!
De Ronde tafel Radboud is zorgvuldig ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, waardoor je verzekerd bent van een uniek meubelstuk. De tafel kenmerkt zich door:

  • Diverse maten voor elke ruimte
  • Een gelamineerd oppervlak dat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud
  • Een breed scala aan kleuropties om bij elk interieur te passen
  • Een ietwat hogere rug voor extra comfort en ondersteuning
  • Een moderne en tijdloze uitstraling

 

Laminaat
De Ronde tafel Radboud is vervaardigd uit hoogwaardig laminaat. Laminaat is een duurzaam en sterk materiaal dat bekend staat om zijn weerstand tegen krassen, vlekken en hitte. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Onderhoud
Voor het behoud van de prachtige uitstraling van de Ronde tafel Radboud, is het aan te raden om de tafel regelmatig af te nemen met een licht vochtige doek. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of producten die ammoniak bevatten. Voor extra bescherming kun je de tafel behandelen met een specifieke laminaatbeschermer.

Bezoek onze showroom
Wil je de Ronde tafel Radboud in het echt ervaren? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van onze meubels. We heten je van harte welkom in de beste meubelzaak van Friesland!

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Ronde tafel Radboud

Ronde tafel Radboud

Vanaf: 650,00