Beschrijving

Productinformatie
Bankenserie Branco, een combinatie van elegantie en comfort, is speciaal ontworpen om jouw woonruimte te verrijken. Deze bankenserie biedt een neutrale grijstint die past bij diverse interieurstijlen, en is gemaakt van microvezel, wat zorgt voor een zachte en luxueuze uitstraling.

Dit product is gemaakt voor jouw comfort
Een woonkamer zonder een comfortabele bank is ondenkbaar. Banken zijn niet alleen bedoeld om op te zitten, maar ze voegen ook stijl en karakter toe aan je interieur. De Bankenserie Branco is jouw ideale metgezel voor die gezellige filmavonden of gewoon om op te relaxen na een lange dag. Met zijn unieke design en hoogwaardige materialen is het de perfecte aanvulling op jouw woonruimte.

Met Bankenserie Branco kies je voor exclusiviteit!
De Bankenserie Branco is met zorg ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, wat betekent dat je een uniek meubelstuk in huis haalt. Enkele kenmerken van deze prachtige bank zijn:

  • Microvezel stof: Deze stof is niet alleen zacht en comfortabel, maar ook praktisch in onderhoud.
  • Zitting: De sandwich vulling, een combinatie van softpolyether en koudschuim, zorgt voor een soepel en comfortabel zitgevoel.
  • Design: Let op de ietwat hogere rug, wat extra steun biedt voor de schouders, ideaal voor langere zitmomenten.
  • Keuzemogelijkheden: Kies uit verschillende afmetingen en kleuren om de bank perfect af te stemmen op jouw woonruimte.

 

Eén klein nadeel
Hoewel de hogere rug geweldig is voor extra steun, kan het voor sommige kortere personen iets te hoog aanvoelen. Het is altijd een goed idee om de bank eerst uit te proberen in onze showroom.

Onderhoud
De microvezel stof van de Bankenserie Branco is gemakkelijk te onderhouden. Volg deze eenvoudige stappen om je bank er als nieuw uit te laten zien:

  • Veeg de bank regelmatig af met een licht vochtige doek.
  • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of producten die ammoniak bevatten.
  • Voor een diepere reiniging kun je een specifieke microvezelreiniger gebruiken.

 

Deze serie in het echt bekijken? Kom naar onze showroom in Leeuwarden en ontdek het complete assortiment van Runner Meubelen. De fijnste meubelzaak van Friesland.

Extra informatie

Vanaf Prijs

Maximale prijs, Minimale prijs

Bankenserie Branco

Bankenserie Branco

Vanaf: 749,00