Beschrijving

Productinformatie
Fauteuil Sky is een stijlvolle en comfortabele stoel, perfect voor die momenten waarop je gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen. Met zijn zachte microleder afwerking biedt deze fauteuil een luxe zitervaring die je verdient.

Microleder als Materiaal
Een woonkamer is niet compleet zonder een comfortabele fauteuil waarin je kunt ontspannen na een lange dag. Fauteuil Sky is precies wat je zoekt. Deze stoel is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om in te zitten. De microleder afwerking geeft de fauteuil een moderne en chique uitstraling, terwijl de verschillende kleuropties ervoor zorgen dat hij perfect past bij jouw interieur.

Unieke Kenmerken van Fauteuil Sky
Met Fauteuil Sky haal je iets bijzonders in huis! Deze fauteuil is met zorg ontworpen door onze product- en interieurontwerpers, waardoor je verzekerd bent van een uniek meubelstuk. Enkele kenmerken van Fauteuil Sky zijn:

  • Zacht en duurzaam microleder
  • Leverbaar in diverse kleuren, passend bij elk interieur
  • Optioneel met draaipoot voor extra flexibiliteit en comfort
  • Een modern en tijdloos ontwerp

 

Onderhoud en Verzorging
Voor het onderhoud van microleder is het aan te raden om de fauteuil regelmatig af te nemen met een licht vochtige doek. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Voor een diepere reiniging kun je speciale microleder reinigingsproducten gebruiken.

Bezoek Onze Showroom
Dit meubel in het echt ervaren? Bezoek onze showroom in Leeuwarden en ontdek de volledige collectie van Runner Meubelen, de beste meubelzaak van Friesland.

Fauteuil Sky

Fauteuil Sky

499,00