Woonwinkel Dokkum

Woonwinkel Dokkum

Bent u op zoek naar betaalbare en kwalitatieve meubels in de omgeving van Dokkum? Kom langs bij Runner Meubel! Al sinds 1994 maken wij onze klanten blij met onze prachtige producten in onze woonwinkel.

Bij Runner Meubel hebben we een groot assortiment, waardoor er voor iedereen prachtige meubelen te vinden zijn. Of u nu op zoek bent naar prachtige banken of eetkamerstoelen, bij Runner Meubel hebben we het allemaal!

Wooninspiratie in de omgeving van Dokkum

Bent u op zoek naar nieuwe meubels, maar weet u nog niet precies welke stijl u wilt gaan gebruiken binnen uw interieur? Laat u dan vrijblijvend inspireren in onze woonwinkel in Leeuwarden. Bij Runner Meubel blijven we ons assortiment constant vernieuwen, waardoor wij altijd beschikken over de laatste trends op het gebied van woninginrichting.

Bij Runner Meubel vindt u alles wat u nodig heeft om uw woning op een stijlvolle manier in te richten. Neem eens een kijkje in onze woonwinkel en laat u inspireren door onze prachtige collectie!

Persoonlijk advies

Het vinden van de juiste meubels kan best lastig zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Bij Runner Meubel staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Samen bespreken we graag uw wensen en behoeften.

Bij Runner Meubel staat de klant centraal. Wij adviseren u dan ook maar al te graag. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar in onze showroom. Kom langs in de leukste woonwinkel van Friesland!

De service van Runner Meubel

Bij Runner Meubel proberen wij zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze prachtige producten. Daarom doen wij er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doet u een bestelling van meer dan 500 euro? Dan leveren wij onze producten gratis bij u thuis in Friesland. Zo leveren wij onder andere in: Drachten, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek en nog veel meer locaties!

Daarnaast doet u bij Runner Meubel altijd zaken met de eigenaar zelf. Hierdoor kunnen we meubels op maat maken en u altijd voorzien van de beste aanbiedingen. Dát is de service van Runner Meubel!

Bent u op zoek naar nieuwe stoelen voor uw woonkamer? Of bent u op zoek naar mooie kasten om uw woning mee te decoreren? Misschien bent u zelfs wel op zoek naar fauteuils om heerlijk in te ontspannen. Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel hebben we het allemaal. Bij ons geniet u niet alleen van een groot assortiment, maar ook van de beste service. Zo is maatwerk mogelijk en geniet u bij ons van gratis bezorging in Friesland.

Kom langs omgeving van Dokkum!

Bent u klaar om zich te laten inspireren en adviseren in onze prachtige showroom? Bij Runner Meubel bent u aan het juiste adres voor de mooiste producten voor uw interieur, zoals stoelen, kasten, banken en tafels. Komt u er zelf niet uit? Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de mooiste meubelen voor uw interieur!

Runner Meubel bevindt zich op een bereikbare locatie in Leeuwarden. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze woonwinkel. Hoe kunnen wij u blij maken?