Woonwinkel Heerenveen

Woonwinkel Heerenveen

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare meubelen in de omgeving van Heerenveen? Kies dan voor Runner Meubel! Sinds 1994 maken wij al klanten blij met onze prachtige meubelen. Bij Runner Meubel geniet u van een groot assortiment en persoonlijk advies. Wij verwelkom u graag in onze meubelzaak in Heerenveen!

Een ruim assortiment

In onze meubelwinkel vindt u een breed scala aan meubels die perfect passen binnen iedere kamer van uw woning. Bent u op zoek naar een stijlvolle hoekbank of een praktische eethoek? Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel hebben we het allemaal. In onze woonwinkel in Leeuwarden krijgt u de kans om ons prachtige meubelen te bewonderen!

Bent u op zoek naar producten voor een nieuw interieur? Bij Runner Meubel staat u er niet alleen voor. Ons team van ervaren adviseurs staat voor u klaar om u te helpen. Of u nu het hele huis opnieuw wilt inrichten, of gewoon op zoek bent naar een specifieke meubel, wij voorzien u altijd van deskundig advies op maat.

Service op maat

Het inrichten van een woning bestaat uit meer dan alleen het aanschaffen van nieuwe meubels. Bij Runner Meubel begrijpen we dat als geen ander. Wij helpen u niet alleen bij het realiseren van uw woonwensen, maar ook bij het leveren van de nieuwe meubels. Besteed u voor meer dan 500 euro in onze showroom? Dan leveren wij de nieuwe meubels gratis in de omgeving van Friesland.

Wij leveren onder andere in: Dokkum, Drachten, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek en nog veel meer locaties!

Heeft u nog oude meubels die weg moeten? Bij Runner Meubel is dit geen enkel probleem. Wij nemen de meubels graag voor u mee!

Altijd de beste aanbiedingen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe stoelen voor de woonkamer of naar een tafel voor in de keuken, bij Runner Meubel kan het allemaal. En dat is niet het enige, want bij Runner Meubel krijgt u altijd de beste prijzen en persoonlijke service. Bij Runner Meubel zijn we pas blij wanneer u dat ook bent. Dat is onze missie!

Door ons grote assortiment en diverse afdelingen, weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt. Waar wacht u nog op?

Kom langs in de omgeving van Heerenveen!

Wij kunnen niet wachten om u te verwelkom in onze showroom te Leeuwarden. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Door ons grote assortiment, weten wij zeker dat u bij Runner Meubel kunt vinden wat u zoekt. Wanneer zien wij u in onze showroom? De koffie staat klaar!