Woonwinkel Lemmer

Woonwinkel Lemmer

Bent u op zoek naar de nieuwste woontrends en de mooiste meubels in de omgeving van Lemmer? Kom dan langs bij Runner Meubel. Wij hebben een groot assortiment aan prachtige producten die u kunt bewonderen in onze woonwinkel.

Al sinds 1994 maken wij onze klanten blij met onze prachtige meubels in de omgeving van Lemmer. Of u nu op zoek bent naar de mooiste woonaccessoires, stoelen of eettafels, bij Runner Meubel kan het allemaal!

Laat u inspireren met de laatste woontrends

Bent u op zoek naar nieuwe meubels voor uw interieur, maar weet u nog niet precies waarnaar u op zoek bent? Laat u dan inspireren door ons grote aanbod in de showroom. Hier vindt u alle meubels die u nodig heeft voor een prachtig interieur.

Bij Runner Meubel blijven we constant inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wooninrichting. In onze winkel heeft u dus altijd beschikking tot de meeste moderne meubels.

Interieuradvies

Het vinden van de juiste meubels kan een flinke uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende factoren waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van nieuwe meubels. Bij Runner Meubel kunt u genieten van vrijblijvend interieuradvies!

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Voor interieuradvies op maat bent u bij Runner Meubel dan ook aan het juiste adres!

De beste service

Bij Runner Meubel proberen wij zoveel mogelijk klanten blij te maken met onze prachtige producten. Daarom doen wij er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doet u een bestelling van meer dan 500 euro in onze winkel? Dan leveren wij de producten gratis bij u thuis, ook in Lemmer!

Daarnaast leveren wij bijvoorbeeld ook in: Dokkum, Drachten, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Sneek en nog veel meer locaties!

Heeft u thuis nog oude meubels staan, zoals kasten, fauteuils of tafels? Dan nemen wij deze meubels graag weer voor u mee. Zo kunt u meteen genieten van uw nieuwe meubels!

Bent u op zoek naar een nieuwe hoekbank voor in de woonkamer? Of bent u toch op zoek naar een nieuwe tafel voor in de keuken? Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel hebben we het allemaal!

Kom langs in de buurt van Lemmer!

Onze winkel in Friesland is goed bereikbaar. Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren! Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar in onze winkel om u te voorzien van advies. Zo bent u er zeker van dat u altijd de juiste keuze maakt. Laat u verrassen in onze showroom en geniet van de mooiste meubels en accessoires. Hoe kunnen wij u blij maken?