Woonwinkel Drachten

Woonwinkel Drachten

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare meubelen in de omgeving van Drachten? Dan bent u bij Runner Meubel aan het juiste adres. Hoewel we in Leeuwarden gevestigd zijn, is onze reputatie voor kwaliteit en service al tot ver buiten de stadsgrenzen bekend.

Al sinds 1994 maken wij onze klanten blij met stijlvolle meubels. Door ons grote assortiment is er voor iedere interieurstijl wel iets te vinden. Wij kunnen niet wachten om u in onze showroom te verwelkomen!

Meubels voor iedere ruimte

Bij Runner Meubels proberen wij zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze prachtige meubels. Daarom maken wij gebruik van een groot assortiment. Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen voor een industriële sfeer of bent u juist op zoek naar een comfortabele hoekbank om lekker tot rust te komen? Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel kan het allemaal.

Uitstekende service

Het aanschaffen van nieuwe meubels moet gemakkelijk zijn. Daarom doen we er bij Runner Meubels alles aan om het u gemakkelijk te maken. Doet u een bestelling van meer dan 500 euro in onze interieurzaak? Dan leveren wij de meubels gratis in Friesland. Heeft u nog oude meubelen staan? Wij nemen uw oude meubelen graag voor u mee. Zo kunt u zich bezighouden met de inrichting van het interieur. Dat is wel zo fijn, toch?

Wij leveren onder andere in: Dokkum, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek en nog veel meer locaties!

Altijd de beste aanbiedingen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe stoelen voor de woonkamer of naar een tafel voor in de keuken, bij Runner Meubel kan het allemaal. En dat is niet het enige, want bij Runner Meubel krijgt u altijd de beste prijzen en persoonlijke service. Bij Runner Meubel zijn we pas blij wanneer u dat ook bent. Dat is onze missie!

Door ons grote assortiment en diverse afdelingen, weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt. Waar wacht u nog op?

Kom langs in onze interieurwinkel!

Bent u op zoek naar een comfortabele hoekbank? Of naar een prachtige eethoek? Wat uw wens ook is, bij Runner Meubel kan het allemaal. Door ons grote assortiment is er voor iedere interieur stijl wel iets te vinden. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van meubelen die bij u passen. Dat is de service van Runner Meubel. Kom eens langs bij de leukste woonwinkel van Friesland!

Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel. De koffie staat klaar!